Pro Light Serien

När din passion leder dig långt, res lätt.

Presentation Pro Lightserien

Utformad för fotografer och filmare på resande fot, erbjuder nya Pro Light väskserie en extremt lätt konstruktion med maximal inre skydd för din utrustning, vilket gör den perfekt på fältet som bärlösning.

  • Fotoväskor Mångsidig, funktionell och extremt ergonomisk; Pro Light fotoserie erbjuder intuitiva lösningar för snabb tillgång till din utrustning. Rotera bara ryggsäcken mot bröstet och få tillgång till utrustning med snabb öppning av sidofickan på några sekunder, utan att ens behöva ta bort väskan från kroppen. I Pro Light-serien ingår ryggsäckar och hölster i olika storlekar för att möta dina behov.

  • Videoväskor Filma i fält innebär ofta att bära en hel del utrustning. Pro Light videoväskor har ett avancerat bärsystem, organiserad inre förvaring och våra innovativa flyttbara CPS avdelare som tillsammans ger ett oöverträffat lättviktsskydd för din värdefulla utrustning. Videoserien som omfattar ryggsäckar, axelväskor och rullväskor erbjuder en lösning för alla eventualiteter.

  • Tillbehör Oförutsägbara väderförhållanden är alltid en utmaning. Pro Light regnskydd ger vattentätt skydd för din kamera eller videokamera så att du kan fortsätta fotografera tryggt och veta att kameran förblir torr. Dragskokragar säkerställer en fast tätning runt händer, objektiv och mikrofon.

Extrem Lätthet

Pro Lights väskor använder endast de senaste innovativa materialen för att konstruera de lättaste kameraväskorna på marknaden, vilket ger maximal komfort och användbarhet oavsett uppdrag. 

Camera Protection System

Kärnan i varje Pro Light väska är det innovativa Manfrotto CPS (Kamera Protection System). Detta unika system har särskilt konstruerats för att ge maximalt skydd för de mest utsatta utrustningen i mitten av väskan. Strikta laboratorietester säkerställer att den innovativa 3D stötdämpande skumavdelaren ger den högsta nivån av skydd och motstånd där det verkligen gäller. 

  1. Borstat tyg för mjukare dämpning
  2. 3D stötdämpande skum
  3. Strukturellt förstärkt skiva

4 väskor som passar alla videokameror på marknaden

Manfrottos Flexibla avdelare* gör det möjligt för användaren att göra det mesta av det tillgängliga utrymmet inuti väskan och skapa flera konfigurationer beroende på den specifika kamera och tillbehör som skall förvaras.

Video Solutions

*tillgängliga i valda modellen äntligen.

Se våra väskor in Action

Tillbehör

Pro Light tillbehör är en rad regnskydd och en helt ny kamerarem. Blött väder är alltid ett bekymmer när du använder dyr elektronisk utrustning. Pro Light regnskydd ger vattentätt skydd för din kamera eller videokamera så att du kan fortsätta fotografera och tryggt veta att kameran förblir torr. De genomskinliga TPU-panelerna gör det möjligt för användaren att enkelt övervaka kameraskärmar och kontroller medan dragsko kragar säkerställer en vattentät tätning runt händer, objektiv och mikrofon. Pro Light kamerarem har en innovativ 3D-nätkonstruktion som garanterar maximal lätthet och andningsförmåga för att hålla nacken sval när du bär kameran.

Våra varumärken