AVIATOR SERIEN

Ta din passion till nya höjder

Vi har utformat D1 Drönarryggsäck för att förvara en quadcopter med tillbehör och fotoutrustning säkert organiserad, var du än är. Den är lätt, ergonomisk och bekväm att bära, och ger dig möjlighet att följa din passion vart den än tar dig.

Double Possibilities

Portabelt Drönarskydd


Med D1 drönarryggsäck presenterar Manfrotto ett nytt allt-i-ett bärsystem. Det har noggrant utformats för att uppfylla de höga krav som fotografer ställer, när de trotsar de tuffaste miljöer för att upptäcka de vackraste platserna på jorden.

 • Skyddda din DSLR

  Utrymme som skyddar din DSLR med monterat objektiv

  Ultraskyddande Fickor

  Sluter tätt runt drönare och tillbehör, och skyddar de säkert

 • Sidofack

  Förvarar säkert en iPad eller 17” laptop

  urtagbara förvaringsfickor

  Rymliga fickor för batterier, kablar, laddare, fästen, etc.

  Plats för extra batterier

  Batterier förvaras tryggt i avsett utrymme

  Säker Förvaring

  Blad och propellrar förvaras säkert.

 • LANDA OCH FÖRVARA

  Säkra din quadcopter med monterade propellrar från utsidan av ryggsäcken

  YTTRE STATIVFÄSTE

  Håller ditt Manfrottostativ tryggt på plats

 • Double Possibilities

  Dubbel Bärlösning


  D1 Drönarryggsäck ger mycket bra skydd för din quadcopter när du trotsar elementen. När du inte använder den, kan du säkert förvara den i "viloläge" inuti ryggsäcken. I "action-läge", kan du fästa quadcoptern säkert i snabbförvaringsfickan med propellrarna monterade, så att du inte behöver plocka isär utrustningen när du behöver komma till en ny plats snabbt.

  D1 drönarryggsäck är den perfekta bärlösningen för korta resor och situationer där man behöver flytta sig snabbt i sista minuten. För bästa all-round skydd, rekommenderar vi att du förvarar din quadcopter internt.

  Vad passar inuti


  Denna ryggsäck är för bildskapare som är fast beslutna att göra det mesta av sin passion för fotografering, med professionell kvalitetsutrustning. Den har en mycket lätt bära-med-sig storlek under 2kg, och håller all din flygmateriel och din fotoutrustning trygg och säker. D1 Drönarryggsäcken är också mycket rymlig, och kompatibel med alla i DJI Phantom-serien inklusive Phantom 4.

  Vacker Design

  D1 Drönarryggsäck är känd för sin smarta, moderna design, och fick ett "hedersomnämnande " från Red Dot juryn, ett globalt team av designexperter.

  Design Award, Reddot award
  Drone

  AVIATOR SERIEN

  Ta din passion till nya höjder

  Handla Nu

  Våra varumärken