En ny Blandning av Nogrannhet
och Mångsidighet

Xpro Ballheads

Presentation
X PRO Kulled

Manfrotto introducerar nya XPRO Kulled, ett perfekt exempel på innovativa tekniska lösningar som är integrerade i en lätt och robust magnesiumstomme.

xbh_overview_1c.jpg
Precision

Det nya tredubbla låssystemet garanterar stabil kameraposition

xbh_overview_3c.jpg
Bärbarhet

Stomme i magnesium för extrem transportbarhet

t600x363_055_overview_thumb_3.jpg
Bekväm

Välj huvud efter önskad platta.

200PL TOP LOCK
Pan Lock
Portätt
Läge
Friktions
Kontroll

Precision &
Noggranhet

Den nya låsmekanis består av 3 kilar, som anbringar tryck till kulan för att låsa den på plats, när kulspärrsvredet vrids. Triple Locking Systemggaranterar kamerans positions stabilitet och undviker glidning.

Dessutom säkerställer nya smörjfria polymerringar smidiga, exakta kamerarörelser .

xbh_precision.png

Portabilitet & Lätthet

Dess stomme i magnesiumlegering tillsammans med den nya ihålig kulan garanterar XPRO Kulled att erbjuda hög nyttolast och samtidigt en mycket lätt uppbyggnad.

 • Vikt
  0.5 kg
  1.1 lbs
 • Nyttolast
  10 kg
  22 lbs
 • Arbetshöjd
  11.5 cm
  4.5 in

Bekvämlighet och Enkelhet

Nya XPRO kulled finns med 2 plattalternativ, även urskiljbara av den färgade finshen på magnesiumstommen. Den svarta versionen levereras med 200PL, den vanligaste Manfrotto plattan, mycket bekvämt för de fotografer som har många Manfrotto huvuden, så att de inte behöver ändra plattan när de byter huvudet. Den grå versionen levereras med Top Lock System-plattan som är snabb och säker tack vare montering ovanfrån. Den tar även de flesta av Arca-Swissplattorna.

200PL

TOP LOCK

Snygg & Slitstark

XPRO Ball Head görs i Italien och dess utformning följer den ikoniska stil som definierar Manfrotto’s hela utbud för avancerade hobbyfotografer och proffs, inklusive våra mest hyllade 190 och 055 stativ. Denna nya kulled har upp till 10 års garanti. Förstklassiga material, avancerade tekniska processer och tester garanterar dess kvalitet.

xbh_shopb.png

xbh_title.png

En ny blandning av noggrannhet och mångsidighet.

Handla Nu
Tekniska Spec
Våra varumärken