Introducerar 190

Det nya 190 är ett unikt stativ med hög hållfasthet och stor mångsidighet. Det ger stabilitet i alla olika konfigurationer, vilket gör det lättare att släppa loss fantasin och kreativiteten hos alla fotografer.

190_overview_thumb_1.jpg

Solidt och med Snabb Setup

Fäll ut benen helt med en enhandsmanöver

190_overview_thumb_2.jpg

Kreativ inställning

En innovativ mekanism som gör det möjligt för den vertikala mittpelaren att svänga till det horisontella läget, vilket ökar flexibiliteten.

190_overview_thumb_3.jpg

Utökade möjligheter

Omvandlar 190 till en mobil studio genom utökande fotograferingsmöjligheter.

Introducerar 190go!

Den nya 190go! M-serien är den mest kompakta och lätta 190-serien. Perfekt för professionella fotografer som älskar den extremt snabba vridmekanismen. Denna modell erbjuder portabilitet och mångsidiga stabilitetsinställningar, vilket ger fotografen möjlighet att uppnå sin största kreativa potential.

190_overview_thumb_1.jpg

Kompakt & Lätt

Det mest kompakta och lätta 190-stativet i serien.

mf-190-go-overview.jpg

Extremt snabbt

Den nya M-låsen gör det möjligt att ställa in stativet på några sekunder.

190_overview_thumb_3.jpg

Kreativ inställning

En innovativ mekanism som gör det möjligt för den vertikala mittpelaren att svänga till det horisontella läget, vilket ökar flexibiliteten

Solid &
Säker

Tack vare Quick Power Lock-vredens design är 190XPRO kraftfull och ergonomisk. Varje ben kan justeras enkelt tack vare de ergonomiska vreden. Dess Onoff-mekanism ger omedelbar visuell återkoppling, vilket gör det extremt solidt och säkert när det är låst.

190

Lätt och snabb manövrering

Manfrotto introducerar M-lock, det nya vridlåset utvecklat för att tillfredsställa alla fotografer som letar efter en snabblåsningsmekanism som gör det möjligt att ställa in stativet på några sekunder. M-lock låses och frigörs med en enkel 90 ° rotation.

Kreativ inställning

Den nya 90° mittpelarmekanismen: en imponerande match av fantasi och teknik som är nyckeln till den nya 190-stativets betydligt mer kompakta hopfällda längd. Den nya vertikala horisontella pelarmekanismen är dold inuti stativets toppspindel tills den behövs. I kombination med den helt nya toppskivan för mitpelaren, minskar den nya PRO-mekanismen avsevärt den övergripande slutna längden på stativet.

Lätta justeringar

One-finger Action: mekanismen lyfts ut ur toppspindeln och tillåter mittpelaren att svänga till horisontellt läge utan demontering, och utan att ta bort huvudet eller kameran.

Utökade möjligheter

Med sin koppling till våra övriga professionella stativ innehåller det nya 190 också ett Easy Link-fäste i toppspindeln, vilket gör det möjligt för stativet att utöka fotograferingsmöjligheter genom att montera en LED-belysning, reflektor eller annat tillbehör och omvandla 190 till en mobil studio.

Gränslös kreativitet

  • Limitless Slide 1

Finns i kolfiber eller aluminium

Alla modeller finns i kolfiberversioner som ger enastående kamerastabilitet och maximal transportförmåga tack vare ökad styvhet och minskad vikt.

190
190 Shop

190

NYA 190, NYTT RIKTMÄRKE

Ladda ner katalogenLäs mer
Tekniska Spec
Våra varumärken