190 Serien

Nya 190 är ett unikt stativ som ger fasthet och stor mångsidighet. Det ger stabilitet med alla konfigurationer och skäpper loss fantasi och kreativitet hos varje fotograf.

190_overview_thumb_1.jpg

Solid och snabb att ställa upp

Förläng benen helt med ett enhandsgrepp

190_overview_thumb_2.jpg

Kreativ uppställning

En innovativ mekanism som gör det möjligt att svänga den vertikala mittpelaren till horisontellt läge, vilket ger fler möjligheter för kreativ fotografering.

190_overview_thumb_3.jpg

Utökade möjligheter

Förvandlar 190 till en mobil studio med utökade möjligheter för tagningar

Presenterar 190go!

Nya 190go! är det mest kompakta och lätta i 190 serien. Perfekt för resor, erbjuder hög portabilitet och mångsidiga inställningar för fotografer var de än är.

190_overview_thumb_1.jpg

Kompakt och lätt

Det mest kompakta och lätta i 190 serien.

mf-190-go-overview.jpg

Enkelt att använda

De nya vridlåsen ger enkel hantering och kompakthet.

190_overview_thumb_3.jpg

Kreativ uppsättning

En innovativ mekanism gör det möjligt att svänga den verikala pelaren till ett horisontellt läge för utökad kreativ fotografering

Stabil& Snabb att sätta upp

Mindre tid att inrätta stativet betyder mer tid att fotografera, stabilitet innebär oslagbar bildkvalitet . Nya 190 är snabbare och enklare än någonsin att sätta upp och justera, tack vare den nya Quick Power Lock designen. QPL är extremt snabb - alla benlåsen på varje ben kan frigöras med en hand och i en enda rörelse - och extremt stabilt ger 190 ett överlägset kamerastöd.

190

Portabelt& Enkelt att använda

Kompakthet och lätthet är nyckelfaktorer för att säkerställa portabilitet. Vridlås upptar minimalt utrymme tillåter 190go! att fällas ihop till 45 cm och det väger endast 1,35kg . 190go! ger möjlighet att få hög prestanda på resande fot.

Kreativ uppsättning

Nya 90° mittpelar mekanismen: en imponerande matchning av fantasi och teknik som är nyckeln till att nya 190 är mer kompakt i hopvikt längd. Den nya pelarmekanismen är dold i stativets spindel tills den behövs. I kombination med pelarens nya plana topplatta minskar den nya PRO mekanismen avsevärt den totala längden på detta stativ.

Enkla justeringar

Ett finger är allt som behövs: mekanismen lyfts ur spindeln och ger möjlighet för mittpelaren att svänga till horisontellt läge, utan isärtagning eller behöva lossa huvud eller kamera.

Utökade möjligheter

Med utgångspunkt från våra professionella utrustningar har nya 190 fått ett Easy Link fäste i spindeln, vilket ger stativet utökade möjligheter genom att kunna fästa en LED-belysning, reflektor eller andra tillbehör och förvandla 190 till en mobil studio.

Obegränsad kreativitet

  • Limitless Slide 1

Finns i kolfiber eller aluminium

Alla modeller finns i en kolfiberversion som ger en exceptionell kamerastabilitet och bekväm transport, tack vare utökad styvhet och lägre vikt.

190
Våra varumärken