Manfrotto TwistGripGrunden för enastående smartphone-bilder och videoklipp

TwistGrip
Grunden för enastående smartphone-bilder och videoklipp.

 

Upplev fullständig frihet och kontroll över dina foton och videoklipp med TwistGrip serien. Kombinera extra tillbehör för att skapa det perfekta portabla-fotomodulsystemet som levererar stabila bilder och videoklipp av hög kvalitet med bara din smartphone.

Portabilitet
Portabilitet

Kompakta och lätta, alla tillbehör i TwistGrip serien glider lätt ner i fickan så att du är redo att fånga livets spontana stunder.

Mångsidighet
Kompatibilitet

1/4 " kameragänga och flera blixtskofästen, möjliggör enkel anslutning av olika fotografiska tillbehör för ett komplett fotografiskt system.

Flexibilitet
Flexibilitet

TwistGrip-klämman passar alla smartphones i vilken storlek som helst. Anslut sedan alla tillbehör som du behöver för att ta dina bästa bilder.

TwistGrip serien

TwistGrip System är det perfekta stödet för fotografer inom sociala medier, och tar kvaliteten på dina stillbilder och videoklipp till en helt ny nivåer.

TwistGrip

En pålitlig universell klämma för att ansluta smartphones till alla stöd.

HandGrip

Ett bekvämt handtag för att hålla TwistGrip stadigt och bekvämt.

TwistGrip System

En telefonkamera-rigg (handtag plus skena) med flera universella tillbehör för maximal modularitet vid fotografering med din smartphone.

Italiensk kvalitet
du kan lita på

Omtänksamt utformad för fotografen på väg, och bli inspirerad att se världen annorlunda med TwistGrip-seriens enastående italienska tillverkning och design. Fånga livets spontana stunder var du än befinner dig.

Enatående Design

Högkvalitativa material

Tillverkad i Italien

Aluminiumkonstruktion

Vacker design

Dina ögonblick, fångade på ditt sätt

Att skapa meningsfulla bilder har aldrig varit enklare. Kombinera TwistGrip-serien med ett brett utbud av tillbehör, för att skapa det kompletta fotografiska system du letar efter.

 

  • Fantastiska selfies

  • Jämna videos

  • Konstnärliga porträtt

  • Videofilma som ett proffs

Jul’s Kök

Matskribent och fotograf. Född och uppväxt i Toscana.

"Vi samlades här i Toscana med de bästa avsikter: äta, laga mat ihop, ha kul.
Vi ville också ha chansen att behålla alla de minnen vi skapade genom foton och videoklipp!
Det här är när jag bestämde mig för att testa Manfrotto TwistGrip serien, eftersom vi behövde något mångsidigt och snabbt anpassat till våra behov."

Läs hela artikeln

Juliana Broste

Emmy prisvinnande resande videojournalist

"Har du någonsin funderat på att använda din smartphone för video? Manfrotto TwistGrip Range är en smart lösning för mobila journalister som kräver bästa prestanda från sina kameratelefoner. "

Läs hela artikeln

Dean Blotto Gray

Fotograf dedikerad att dela snowboardupplevelser.

"Vid sidan av en smartphone kände jag att Lumimuse 8 passade perfekt för uppdraget, så jag monterade Handtag, Basen och Twist Grip System, monterade belysningen i blixtskon och började filma."

Läs hela artikeln

Gautier Courquin

22 år gammal foto och videostudent

"Jag har också använt den som en möjlighet att titta på videor eller spela spel under långa bilturer, tåg och flygresor .... Nu satte jag telefonen i TwistGrip och mini-stativet i låg position, och det är som om jag är på bio! Ja, inte riktigt, men det fungerar väldigt bra."

Läs hela artikeln

Rob Dunsford

Skriver för iphonephotographyschool.com. Ryttareventfotograf och sångare-låtskrivare

"... Jag är oskiljaktig från min Manfrotto TwistGrip. Den är välkonstruerad, mångsidig, bärbar och perfekt för att fästa din smartphone på någon form av stativ. När din smartphone är säkrad kan du enkelt hantera mer utmanande bild scenarier med självförtroende."

Läs hela artikeln

TwistGrip

TwistGrip

The all-in-one photographic smartphone solution

Handla nu
Tekniska Spec
Våra varumärken