2in1 MultiPole: ett stöd, två lösningar.

Compact Xtreme är den första selfie sticken som förvandlas till ett enbensstativ. Det är den perfekta lösningen för både CSC och actionkameror.

reddot award 2016 winner

Compact Xtreme

ETT stöd, TVÅ lösningar.

Innovativ, mångsidig och lätt att använda. Compact Xtreme är den perfekta kombinationen av Manfrottos enbenserfarenhet och en revolutionerande selfie stick. Dess dubbla personlighet anpassar sig till varje situation din passion leder dig till. 

cx_overview1a.jpg
Många användningssätt

Selfie Stick eller Enbensstativ? Tack vare det dubbla gängfästet, kan du spela in dig själv och allt som omger dig med en enda produkt.

cx_overview2b.jpg
Perfekt för GoProR och CSC

Förbättra din fotograferingsupplevelset: använd GoPro R adapter, den lilla aluminiumkulleden eller båda för att få ut det bästa av din kamera.

cx_overview3.jpg
Lättburen

135cm lång fullt utdragen men ändå mycket kompakt ihopfälld, passar denna produkt lätt i alla väskor och fungerar för alla situationer.

  • Maxhöjd
    135 cm
  • Längd Ihofälld
    44 cm
  • Vikt
    280 g
Selfie Stick Enbensstativ
GOPROR fäste
Universal 1/4" gängfäste

Lek med Compact Xtreme

Välj tillbehör, välj riktning och du är redo att börja spela in dina upplevelser.

Den Första
Manfrotto Selfie Sticken

Anslut din actionkamera, reglera längden med de enkla låsspakarna och säkra handledsrem på armen. Nu kan du komma närmare händelsernas centrum och fånga nya spännande vinklar av din upplevelse!

The First Manfrotto Pole

Kom in i Händelsen

Fördelarna
med Manfrotto
Enbensstativ

Använd Compact Xtreme som standardenbensstativ: fäst kameran på toppen av handtaget, justera orienteringen av den lilla kulan och du är redo för tagning. Spela in dina videoklipp utan att bli trött, och ha alltid rätt stöd för din kamera. 

Följ Händelsen

Ett Stöd,
Flera
Val

Compact Xtreme är extremt mångsidigt och kan användas med Kompakta System Kameror, GoPro ® eller andra actionkameror, så att du alltid har rätt stöd för alla situationer.

cx_shop.jpg

cx_logo.png

2in1 MultiPole: ett stöd, två lösningar.

Handla Nu
Tekniska Spec
Våra varumärken